• Oil of Life® Standard 250ml

  Oil of Life® Standard

  Livets Olie Standard er en blanding af hørfrø- og kæmpenatlysolie. Disse to planteolier har den perfekte blanding af omega 3-6-9 og GLA/gammalinolensyre for at skabe den optimale sammensætning af de fedtsyrer, din krop har brug for.

  Omega 3 – omega 6 i forholdet ca. 2,5:1:1.

  De livsvigtige fedtsyrer (EFA) kan ikke dannes i vores krop, men skal tilføres via vores mad. Når den ikke indeholder nok af de vigtige fedtsyrer, er vi nødt til at supplere maden med tilskud af rene, uraffinerede fedtsyrer.

  Fedtsyrerne er økologisk koldpresset, uraffineret hørfrøolie og kæmpenatlysolie, med alle aktive plantestoffer i behold. Olien indtages efter behov i forbindelse med måltid, bedst om morgenen.

  Næringsindhold pr. 100 ml:

  Energi 872 kcal/3596 kj

  fedt 93,2g heraf mættede fedtsyrer 7,5g

  kulhydrat 0g heraf sukkerarter 0g

  protein 0g

  salt 0g.

  Værdier for naturlige produkter kan variere. Opbevares køligt. Holdbarhed efter åbning 4-6 uger. Kan fryses for at forlænge holdbarhed. Kan distribueres uden køl. Bør aldrig opvarmes! God til dressing, salater, smoothies, kold morgenmad og let varm grød. Ingredienser: Økologisk hørfrøolie, økologisk kæmpenatlysolie.

  Den optimale balance i de vigtige fedtsyrer er sammensat som følgende: Alfa-Linolenic Acid – Omega 3/N3 – LNA 18:3w3 – 51%; Linoleic Acid – Omega 6/N6 – LA 18:2w6 – 20%; Oleic Acid – Omega 9/N9 – OA 18:1w9 – 20%; Stearic Acid 18:0 – 3%; Palmitic Acid 16:0 – 5%; mindre ingredienser/fosfolipider, m.v. 1%.

  Livets Olie Standard er en vegetabilsk olie med en smag i retning af nødder. Livets Olie Standard findes også som kapsler til rejsebrug.

  Yderligere information

  Vægt 0,400 kg
  Form

  , ,

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Oil of Life® Standard 250ml”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Søg produkt