• Oil of Life® Sacha Inchi

  • 198,00 DKK

   “Gourmet olie fra Inca civilizationen”

   Sacha Inchi olie stammer fra Peru og den  har et højt indhold af omega 3 (+/-50%). Den er den rigeste i essentielle fedtsyrer 85%,  har en høj procentdel af umættet fedt (+/-93%)  og lavt indhold af mættet fedt (+/-6%).

   Varenummer (SKU): 0016 Kategori: Tags: , , , , , , ,

  Oil of Life® Sacha Inchi, 250ml

   

  Sacha Inchi frø overstiger alle andre olieholdige frø som bruges i dag til at fremstille høj kvalitetsolie til for menneskeligt forbrug: for det høje indhold of Omega3 (+/- 50%) som er den rigeste i essentielle fedtsyrer (85%), med den højeste procentdel af umættede fedt (+/- 93%) og den laveste i mættet fedt (+/-6%). Sacha Inchi olie har en høj fordøjelighed (over 96%). Den er rig på antioxidanter, vitamin A og vitamin E (carotene og alfa-tocopherol) som beskytter dens næringskvalitet, duft og smag. Den naturlige koldpressede proces indebærer høj kvalitetsolie som finder plads i vores kost og bidrager til en sund balance i kroppen. Den er en af de bedste olier til menneskeligt brug. Det er en fantastisk bord og dressing olie, højt værdsat af gourmet kokke for dens lækre, milde, friske duft og let vegetabilske smag, der også vil supplere hundredvis af retter, herunder, dips, saucer, salatdressinger, pestos, mayonnaise, drysset i brød, tilføjet til en favorit hummus opskrift eller enhver anden dip, der kræver en koldpresset olie. Begejstringen for denne olie er, at den er rig på ernæring, så hver gang man laver en ret med denne olie leverer man essentielle fedtstoffer og fedtopløselige vitaminer til sin krop. Denne olie er ikke kun en luksus, men en nødvendighed.
  Olieindholdet har et forhold på 5:3:1 m.h.t. omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, som er forholdet til en afbalanceret kost. Da omega-3 og omega-6 fedtsyrer ikke kan fremstilles af den menneskelige krop, er det vigtigt at indtage dem fra andre kilder, for at undgå mangel. Dette høje fedtsyretal giver Sacha Inchi stor antioxidant kapacitet. Det er også en god kilde til vitamin A og E, jod, kalium, magnesium, calcium og aminosyrer, samt phenoler og phytosteroler. Sacha Inchi olie udgør en kilde som forløber for lange kulstofkæder omega 3. Det giver mennesket evnen til at metabolisere deres egen DHA, EPA & GLA og mange flere “ikke kendte” omega 3-derivater.

  Yderligere information

  Vægt 0.400 kg

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Oil of Life® Sacha Inchi”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Søg produkt