• Oil of Life® Kvinde

  • 250,00 kr.

   Livets Olie Kvinde er baseret på vores Standard olie, der er en blanding af hørfrø- og kæmpenatlysolie. Disse to planteolier har den perfekte blanding af omega 3-6-9 og GLA/gammalinolensyre for at skabe den optimale sammensætning af de fedtsyrer, din krop har brug for.

   Varenummer (SKU): 0004 Kategori: Tags: , , , ,

  Oil of Life® Kvinde, 500 ml.

  Oil of Life® Kvinde er baseret på vores Standard olie, der er en blanding af hørfrø- og kæmpenatlysolie. Disse to planteolier har den perfekte blanding af omega 3-6-9 og GLA/gammalinolensyre for at skabe den optimale sammensætning af de fedtsyrer, din krop har brug for.

  Omega 3 – Omega 6 i forholdet ca. 2,5:1:1.

  Den optimale balance i de vigtige fedtsyrer er sammensat som følgende: Alfa-Linolenic Acid – Omega 3/N3 – LNA 18:3w3 – 51%; Linoleic Acid – Omega 6/N6 – LA 18:2w6 – 20%; Oleic Acid – Omega 9/N9 – OA 18:1w9 – 20%; Stearic Acid 18:0 – 3%; Palmitic Acid 16:0 – 5%; mindre ingredienser/fosfolipider, mv. 1%. Ved alle naturlige produkter kan der være udsving i det faktiske indhold. Bør aldrig opvarmes! God til dressing, salater, smoothies, kold morgenmad og let varm grød. Ingredienser: Økologisk hørfrøolie, økologisk kæmpenatlysolie, økologisk sortkommenolie.

  Oil of Life® Kvinde er tilsat egyptisk sortkommenolie (Nigella sativa). Sortkommen stammer fra Middelhavsområdet. Det er blevet brugt i de sidste 2-3.000 år og er kendt som de frø, kong Tutankhamun havde med i sit gravkammer. Desuden lyder myten, at frøene var grundlaget for Cleopatras skønhed.

  Sortkommenolie er kendt og beskrevet som grundlaget for kvindelig sundhed og skønhed og bliver brugt i en række skønhedsprodukter så som cremer, lotions, osv. Sortkommenolie indeholder mange aktive plantestoffer, bla. ca. 50% essentielle fedtsyrer.

  Olien indtages efter behov i forbindelse med måltid, bedst om morgenen. Værdier for naturlige produkter kan variere. Opbevares køligt. Holdbarhed efter åbning 4-6 uger. Kan fryses for at forlænge holdbarhed. Kan distribueres uden køl.

  Næringsindhold pr. 100 ml

  Energi 3596 kJ/872 kcal

  Fedt 93,2g, heraf mættede fedtsyrer 7,5g

  Kulhydrat 0g, heraf sukkerarter 0g

  Protein 0g

  Salt 0g

  Yderligere information

  Vægt 0,780 kg

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Oil of Life® Kvinde”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Søg produkt