• Oil of Life® Kokos 500ml glas

  • 118,00 kr.

   Oil of Life® Kokos

   Ekstra Jomfru Kokosolie er koldpresset, 100% økologisk kokosolie og uden brug af kemikalier og raffineringsprocesser. Kokosolien indeholder naturligt forekommende vitaminer og mineraler.

   Ekstra Jomfru Kokosolie er presset af det hvide kød fra økologisk dyrkede kokosnødder.

   Varenummer (SKU): 0019 Kategori: Tags: , , ,

  Oil of Life® Kokos 500ml glas

  DinSundheds Oil of Life® Kokosolie er koldpresset af det hvide kød fra 100% økologisk dyrkede kokosnødder. Det hvide kød er skånsomt mekanisk presset, så alle naturlige næringsstoffer og biologisk aktive stoffer bevares i kokosolien. Oil of Life® Kokosolie er med sin unikke fedtstruktur den mest stabile af alle planteolier og dermed den optimale olie til både stegning og bagning ved høje temperaturer. Anvendelse: Erstatning for smør og andre olier, som optræder ustabile ved høje temperaturer. Til madlavningen både uopvarmet og opvarmet, til stegning og bagning. Evt. let smeltet og tilsat mysli, som smørelse på brødet, i frugt/milkshakes og i varme retter. Oil of Life® Kokosolie er en 100 % ren velsmagende olie med en herlig aroma og en mild smag af kokos.

  Opbevaring: Ekstra jomfru kokosolie har en lang holdbarhed, op til flere år. Olien behøver ikke opbevaring på køl, det anbefales at undlade direkte sollys. Meget økonomisk i brug. Prøv med 25 – 50% af normalt fedtstofforbrug. Kokosolie er flydende ved 26oC.

  Næringsindhold pr. 100 gr.

  Energi 3608 kJ/875 kcal

  Fedt 100g, heraf mættede fedtsyre 92g, deraf laurinsyre 46g, enkeltumættede fedtsyrer 6g, flerumættede fedtsyrer 2g

  Kulhydrat 0g, heraf sukkerarter 0g

  Protein 0g

  Salt 0g

  Få en god opskrift på en morgensmoothie med kokosolie her.

  Fødevaredatabankens information om indholdet i kokosolie/kokosfedt fås her (se side 2, hvor kolesterol er på 0 og transfedtsyrer på 0). Fødevaredatabanken er udviklet af DTU Fødevareinstituttet.

  Yderligere information

  Vægt 0,700 kg

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Oil of Life® Kokos 500ml glas”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Søg produkt