• Oil of Life® Hampfrø

  • 138,00 DKK

   Hampfrøolie omfætter omega 3 og omega 6 polyumættede fedtsyrer i en magisk afbalanceret forhold på 2:1 til 3:1.

   Den er en unik kilde til et stort antal elementer så som: vitaminer , mineraler og essentielle fedtsyrer. Rig på karoten, klorofyl og garvesyre.

   Varenummer (SKU): 0017 Kategori: Tags: , , , , , , , ,

  Oil of Life® Hampfrø, 250ml

   

  Hampfrøolie udvindes fra underarten af hampplanten, Cannabis Sativa, hvor det er plantens frø, der udsættes for koldpresning for at udvinde olien.

   

  Hamp er uden overdrivelse en unik kilde til enorme antal elementer, mineraler, vitaminer og essentielle fedtsyrer. Fosfor, kalium, zink, calcium, mangan, jern, svovl, vitamin A, B1, B2, B3, B6, C, D, E, antioxidanter, proteiner, phospholipider, phytosteroler er inden for dens perfekt afbalancerede struktur. Nylige undersøgelser har vist, at olien også indeholder caroten, klorofyl og garvesyre i tilstrækkelig mængde. Klorofyl er et stof med en stærk rensningseffekt. Det er den som giver olien en grønlig farve. Hampfrøolie er næsten den eneste plante som indeholder vitamin D. Mangel på det er årsagen til Engelsk syge hos børn og mange sygdomme hos voksne. Olien er fri for kolesterol og er fri for transfedtsyrer.

   

  Olien opnås ved koldpresning af hampfrø. Koldpresning bibeholder de polyumættede fedtsyrer ubeskadiget, hvilket gør olien til et effektivt middel til forebyggelse, der giver mulighed for at holde komplekset af vitaminer og sporstoffer, der er følsomme over for høje temperaturer, kemisk angreb og sollys. Olien har en smuk grøn farve, med en behagelig aroma og en lidt syrlig smag. Interessen for hampolie i vor tid vokser på grund af dens egenskab, med hensyn til både fødevarer og industriel brug, der flere gange overstiger mange andre olier. For at undgå at miste de mest nyttige ingredienser af olien anbefales det at bruge den uden varmebehandling.

   

  Det er ubestrideligt at den mest nyttige funktion og fordel af hampolie er tilstedeværelsen af de mest værdifulde flerumættede fedtsyrer omega-3 og omega-6 (ca. 80%) i dens sammensætning, som er nogle af de mest vigtige EFS.

   

  Olien omfatter omega-6 og omega-3-polyumættede fedtsyrer i et magisk afbalanceret forhold på 2:1 til 3:1.

   

  Hampolie er yderst nyttigt, fordi den også indeholder omega-3-syre (SDA stearidonsyre) og omega-6 syrer GLA (gamma linolensyre). De fleste vegetabilske olier, blandt andet olivenolie, indeholder ingen af sådanne stoffer.

   

  Hampfrøolie har fremragende beroligende egenskaber, regenerering og som bonus indeholder den vitaminer (A, B1, B2, B3, B6, C, D og E), som i kombination med umættede fedtsyrer giver fordele for kroppen. Tilstedeværelsen af vitamin E – naturlig antioxidant, hindrer processen mod tidlig ældning af huden, og den ligger på 10% af det daglige behov for en voksen.

   

  Med en regelmæssig indtagelse af to spiseskefulde om dagen, kan man opnå utrolige resultater som allerede kan ses efter 2-3 uger. Markant forbedring kan ses på hårets og negles tilstand. Håret ser sundt, stærkt og skinnende ud og bremser hårtab.

  Yderligere information

  Vægt 0.400 kg

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Oil of Life® Hampfrø”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Søg produkt