• Oil of Life® Beauty

  Oil of Life® Beauty, 500ml.

  Oil of Life Beauty er økologisk, uraffineret og koldpresset ved lav temperatur, hvilket giver den højeste kvalitet, laveste totale oxidationværdi, og længste holdbarhed af andre naturlige fedtsyrer på markedet. Det er den ultimative No.1 testede produkt af sin art i både kvalitet og pris.

  Al skønhed kommer indefra og skabes af dit indtag af næringsstoffer. Kosmetik er primært dekoration og har intet med sund skønhed at gøre. Oil of Life Beauty indeholder otte essentielle økologiske fedtsyrer, alle kendte for deres skønheds egenskaber, der er designet til at arbejde indefra og ud. Disse er følgende:

  Hørfrøolie fungerer som en anti-rynke agent, takket være en ingrediens kendt som alfa- linolensyre (Omega3), som hjælper hudcellerne med at regenerere, blive sundere og synligt reducere fine linjer og dybere rynker i huden.

  Kæmpenatlysolie (Omega6) indeholder GLA til at holde huden sund.

  Hybenolie fremmer vækst og reparation af hudvæv, og mindsker hudens ældning.

  Arganolie har været brugt i Marokko i århundreder til at nære og beskytte hud, hår og negle. Den indeholder naturlige tocopheroler og essentielle fedtsyrer.

  Havtornolie indeholder over 190 bioaktive stoffer som genopretter, puster nyt liv og beskytter ungdommelig skønhed. Den indeholder også kraftfulde essentielle fedtsyrer, herunder den sjældne Omega7.

  Granatæblefrøolie har for nylig i undersøgelser vist sig rent faktisk at bidrage til at fremme celle regenerering, medvirker i den daglige hudreparation og bidrager til at reducere tegn på ældning.

  Moringaolie forbedrer udseende og udstråling af huden. Den har sunde næringsstoffer som vitamin A, som hjælper med at opbygge kollagen i huden, C-vitamin for at hjælpe med at reducere fine linjer og rynker og de sundhedsskabende fordele af vitamin E.

  Kokosolie er et vidunderlig naturligt middel til blød sund hud.

  Yderligere information

  Vægt 1.7 kg

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Oil of Life® Beauty”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Søg produkt