• Oil of Life® Beauty 500ml

  Oil of Life® Beauty, 500ml.

  Oil of Life® Beauty er økologisk, uraffineret og koldpresset ved lav temperatur. Al skønhed kommer indefra og skabes af dit indtag af næringsstoffer. Kosmetik er primært dekoration og har intet med sund skønhed at gøre. Oil of Life Beauty indeholder otte essentielle økologiske fedtsyrer, alle kendte for deres skønheds egenskaber, der er designet til at arbejde indefra og ud. Disse er følgende:

  Hørfrøolie fungerer som en anti-rynke agent, takket være en ingrediens kendt som alfa- linolensyre (omega 3), som hjælper hudcellerne med at regenerere, blive sundere og synligt reducere fine linjer og dybere rynker i huden.

  Kæmpenatlysolie (omega 6) indeholder GLA til at holde huden sund.

  Hybenolie fremmer vækst og reparation af hudvæv og mindsker hudens ældning.

  Arganolie har været brugt i Marokko i århundreder til at nære og beskytte hud, hår og negle. Den indeholder naturlige tocopheroler og essentielle fedtsyrer.

  Havtornolie indeholder over 190 bioaktive stoffer som genopretter, puster nyt liv og beskytter ungdommelig skønhed. Den indeholder også kraftfulde essentielle fedtsyrer, herunder den sjældne omega 7.

  Granatæblefrøolie har for nylig i undersøgelser vist sig rent faktisk at bidrage til at fremme celle regenerering, medvirker i den daglige hudreparation og bidrager til at reducere tegn på ældning.

  Moringaolie forbedrer udseende og udstråling af huden. Den har sunde næringsstoffer som vitamin A, som hjælper med at opbygge kollagen i huden, C-vitamin for at hjælpe med at reducere fine linjer og rynker og de sundhedsskabende fordele af vitamin E.

  Kokosolie er et vidunderlig naturligt middel til blød sund hud.

  Næringsindhold pr. 100ml:

  Energi 3596 kJ/872 kcal

  Fedt 93,2g, heraf mættede fedtsyrer 7,5g

  Kulhydrat 0g, heraf sukkerarter 0g

  Protein 0g

  Salt 0g

  Sammensætning: Den optimale balance i de essentielle fedtsyrer er 2,5:1:1 sammensat ca. som følger: Alfa-Linolensyre Omega 3/N3 LNA 18:03 W3 – 51%; Linolsyre Omega 6/N6 LA 18:02 W6 – 20%; Oliesyre Omega 9/N9 OA 18:01 W9 – 20%; Stearinsyre 18:00 – 3%; Palmitinsyre 16:00 – 5%; mindre ingredienser/fosfolipider, mv. 1%.

  Alle naturlige produkter kan have afvigelser i det faktiske indhold.

  Ingredienser: Hørfrøolie (Linum usitatissimum), kæmpenatlysolie (Oenothera biennis), hybenolie (Rosa canina), arganolie (Argania spinosa), havtornolie (Hippophae rhamnoides), granatæblekerneolie (Punica granatum), moringaolie (Moringa oliefera) kokosolie (Cocos nucifera). Alle økologiske olier. Beauty olie indeholder også phytosterols, tocopherols, tocotrienols, karotenoider og omega 5, omega 7, CLA og GLA.

  Yderligere information

  Vægt 0,780 kg

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Oil of Life® Beauty 500ml”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Søg produkt