• Oil of Life®Økologisk kokos MCT olie, 500ml

  • 280,00 DKK

   Dinsundhed.Net ApS’ Økologisk kokos MCT Oil (medium chain triglycerides) er et sundt fedt udvundet af 100% kokosnødder hvilket gør det til et ekstraordinært produkt fra den eksisterende palmeolie MCT på markedet.

  Oil of Life® Økologisk kokos MCT olie, 500ml

  Kosttilskud.

  Medium Chain Triglycerides (MCT) er et naturligt forekommende fedtstof som findes i kokosolie, palmeolie og mejeriprodukter. Som kosttilskud blev den populært blandt atleter, sportsfolk, bodybuildere og ikke mindst til ernæring i nogle former for sygdomme.

  Fedtstoffer består af karbonatomkæder, og de fleste fedtstoffer i en persons kost består af 13 til 21 af disse atomer. Disse kaldes langkædede fedtsyrer. I modsætning hertil, består kortkædede fedtsyrer af 6 eller færre karbonatomer. MCT refererer til mellemkædede triglycerider, der sidder midtimellem de to andre typer. De er af mellemlængde og består fra 6 til 12 karbonatomer.

  Som navnet antyder, indeholder mediumkædet triglycerid (MCT) olie mellemlange fedtkæder kaldet triglycerider. Disse triglycerider bliver fordøjet meget hurtigere og lettere end andre typer fedt især lange kæder af triglycerider, fordi de kræver langt mindre mængder af enzymer og galdesyre for optagelse i tyndtarmen. Ved siden af at den fordøjes let og giver energi, understøtter den stofskiftet og bruges af kroppen som hurtigt brændstof. I forbindelse med en afbalanceret kost og motion kan forbrugere af MCT Olie understøtte vægtstyring og optimere kropssundheden. Den er også en god kilde til Ketodiæt. Der findes fire forskellige typer MCT’er, hvoraf kapryl og kapronsyre oftest bruges til MCT -olie. I nogle tilfælde har disse specifikke typer unikke fordele.

  Dinsundhed.Net ApS’ Økologisk kokos MCT Oil (medium chain triglycerides) er et sundt fedt udvundet af 100% kokosnødder hvilket gør det til et ekstraordinært produkt fra den eksisterende palmeolie MCT på markedet.

  Disse fedtstoffer optages lettere end andre og går direkte til energiproduktion med en udpræget termogenisk og ketogen virkning.

  I modsætning til ikke-organiske MCT Olier bruges der ikke kemikalier eller fyldstoffer, som ellers anvendes under denne proces, hvilket resulterer i en ren, let kokosnød MCT Olie uden hård eftersmag.

  Hvorfor er vores Økologiske kokos MCT olie Enestående?

  Produktets evne til at opfylde og overgå kundens forventninger er betegnelsen for en kvalitativ produkt og den skal ses fra forskellige dimensioner som vi prøver at overholde. Vi vil nævne bare nogle af trinene som er relateret til direkte valg af råvarer, håndtering, opbevaring og kontrol af færdig produkter.

  1. Valg af råmateriale – Der vælges den mest friske og varierende vare som er specifik for kvalitet af vores produkter.
  2. Afskalning – Eventuelle kokosnødder, der forekommer beskadigede/revnet ved ankomsten, kasseres for at opretholde integriteten og kvaliteten af det færdige produkt.
  3. Forberedelse af kokos kød – alle kokosnødder har det brune fibrøse lag under den hårde skal. Den brune skal fjernes for at opretholde kvaliteten af det færdige produkt for at reducere mikro-organismer på råmaterialet.
  4. Ekstraktion af 100% frisk kokosmælk – dette trin brænder ikke sukkeret eller proteinerne, der ellers godt kan ske ved koldpresnings processen.
  5. Pasteurisering før centrifugering – dette trin sikrer et sikkert kvalitetsmateriale.
  6. Centrifugering – dette trin adskiller den organiske jomfru kokosnøddeolie fra kokosvandet og proteinerne.
  7. Fraktionering og destillation – dette er det trin, hvor de faste fraktioner eller steariner fjernes fra jomfru kokosolie for at skabe organisk kokosnød-MCT olie. Forskellen er, at ved fremstilling af vores olie bruges ikke kemiske hjælpemidler.
  8. Kvalitetskontrol – vores organiske kokos MCT Olie kontrolleres strengt fra start til slut af følgende organisationer BRC, ISO og Kosher
  9. Smag og struktur – En let og neutral smagsprofil taler for sin kvalitet.

  Denne farveløse, neutrale smag og lugtfri olie kan tilsættes ethvert præparat eller kan tages som sådan med en teskefuld. Kan tilsættes til puréer, kaffe, te, smoothies og salatdressinger.

  Når du vælger Dinsundhed.net ApS’ MCT Oil, støtter du små økologiske kokosbrugere, bæredygtigt landbrug og det sunde samfund.

 • Søg produkt