• Oil of Life® Premium

  • 268,00 DKK

   Oil of Life® Premium

   Endelig efter flere års planlægning og forsøg har vi sammensat og produceret den eneste essentielle vegetabilske fedtsyre der er tilsat vegetabilsk DHA.

   Varenummer (SKU): 0002 Kategorier: , Tags: , ,

  Oil of Life® Premium, 500ml

  Endelig efter flere års planlægning og forsøg har vi sammensat og produceret den eneste økologisk certificerede essentielle vegetabilske fedtsyre der er tilsat vegetabilsk DHA.

  Tilsat i den mængde der opfylder den eneste EFSA godkendte Health Claim under Artikel 13.1 i EU’s lovgivning: ved daglig indtagelse af 250mg DHA bidrager dette til:

  • opretholdelse af normal hjernefunktion
  • opretholdelse af normalt syn
  • den normale funktion af hjertet

  Oil of Life Premium er en sammensat formel baseret på en blanding af 3 forskellige typer olie og med det, tilbyder den et højt indhold af omega 3 (korte kæder, såvel som lange kæder af omega 3 fedtsyrer): Hørfrøolie med et højt indhold af kort kæde omega 3 fedtsyre nemlig ALA, Kæmpenatlysolie med en bred fedtsyreprofil hvor en af dem er GLA som ligger på en 9-10% og som gør olien til en unik og en rig kilde af omega 6. Den lille mængde af omega 6 har en væsentlig rolle med at stabilisere formlen og bringe den perfekte balance i formlens fedtsyre profil. Hovedpunktet i den blanding er vegetabilsk DHA olie som er en olie ekstraheret fra mikroalger og som er rig på den lange kæde af omega 3 fedtsyrer nemlig DHA og EPA. Med det kan Premium olie klassificeres som en super omega 3.

  De fleste mennesker tror fejlagtigt, at fisk er den bedste kilde til omega 3 og at fisk producerer deres egen omega 3 (DHA/EPA), når det rent faktisk er algerne i deres fødekæde, der gør dem (fisk) til en rig kilde af DHA/EPA.

  Premium olie med tilsat vegetabilsk DHA fra alger er en vegetabilsk kilde til omega 3 (DHA/EPA). Vor vegetabilske DHA er produceret, fra start til slut, i et FDA-kontrolleret anlæg for at sikre den højeste kvalitet. Vegetabilsk DHA kommer fra ikke-genetisk modificeret kilde.

  Premium olie indeholder en høj koncentration af omega 3 i et vegetarisk produkt, som giver de samme store fordele som krill og fiskeolie, men fra en enestående pålidelig, vegetabilsk kilde.

  Udover at være den bedste kilde til omega 3, undgår man problemer med eventuelle giftstoffer fra fiskeolie ved brug af Premium olie.
  Ifølge forskellige statistiker er hjertesygdomme den førende dødsårsag i verden. Omfattende omega-3 fedtsyrer i den daglige kost er en nem måde at fremme hjertesundhed.

  Med den mængde af DHA og EPA som Premium olie giver ved daglig dosis bidrager olien til en væsentlig støtte for hjerte, øjne og hjerne.

  Her er produktet til alle der ønsker rene, økologiske essentielle fedtsyrer der kan bruges af alle, inklusiv vegetarer og veganere.

  Dosering: 2 små spsk (15 ml) dagligt.

  Yderligere information

  Vægt 0.780 kg

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Oil of Life® Premium”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Søg produkt