• Oil of Life® Keto Olie

  • 288,00 DKK

   Oil of Life® Keto Olie

   Keto olie er en sammensætning af en bred vifte af nogle af de vigtigste fedtsyrer kroppen har behov for. Keto Olie dækker alle vigtige C-kæder, C6-8-10-12-14-16-18-20-22.

   Varenummer (SKU): 0007 Kategorier: , Tags: , ,

  Oil of Life® Keto Olie, 500ml

  Keto olie er en sammensætning af en bred vifte af nogle af de vigtigste fedtsyrer kroppen har behov for. Alle har brug for balance i de essentielle fedtsyrer Omega 3-6-9, derfor starter Keto Olie med hørfrøolie og kæmpenatlysolie der tilsættes avocado olie, kokosolie og MCT (Medium Chain Triglyceride) olie, som således også dækker de mellemlange og korte fedtsyrekæder der accelererer ketose.

  Ketose er det optimale energistofskifte, der er basis for at skabe og vedligeholde kroppens produktion af ATP/adenosintrifosfat til hjernen og alle energikrævende organer.

  Ketose giver ca. 20% mere ATP end et sukkerstofskifte målt på kcal og kan ikke give næring til kræftceller.

  Alle har brug for balance i essentielle fedtsyrer Omega 3-6-9, derfor starter Keto Olie med hørfrøolie der tilsættes kokosolie og mct-olie, som således også dækker de korte fedtsyrekæder der accelererer ketose. Keto Olie dækker således alle vigtige C-kæder, C4-6-8-10-12-14-16-18-183.

  Fedt som energistofskifte har altid eksisteret som en del af vor evolutionshistorie, så der er intet nyt.

  Indtag/forbrug er individuelt for den enkelte og afhængig af hvilket niveau af fedtforbrænding man ønsker og dermed hastighed for vægtregulering. Kan forøges op til 60-70-80%. Start langsomt med for eksempel 50% fedt/Keto Olie.

  Her er produktet til alle der ønsker rene, økologiske essentielle fedtsyrer der kan bruges af alle, inklusiv vegetarer og veganere.

  Dosering: 1 – 2 spsk (ca. 20ml) dagligt. Dosis kan justeres efter  behov til 1 – 2 spsk 1 – 2 gange dagligt i forbindelse med måltid.

  Yderligere information

  Vægt 0.780 kg

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Oil of Life® Keto Olie”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Søg produkt