• Oil of Life® Kæmpenatlys 1000mg – kapsler

  • 130,00 DKK

   Oil of Life® Kæmpenatlys

   Livets Olie Kæmpenatlys er 100% ren, økologisk kæmpenatlysolie.

   Olien er en vigtig bestanddel i Livets Olie Standard.

   Økologisk kæmpenatlysolie indeholder 9-10% GLA (gammalinoleic acid/ gammalinolensyre). GLA er god for kvinder i alle aldre og bidrager til at vedligeholde hud, hår, øjne, negle, osv.

  Oil of Life® Kæmpenatlysolie, 90 softgel kapsler á 1000mg.

  Livets Olie Kæmpenatlys er 100% ren, økologisk kæmpenatlysolie.

  Olien er en vigtig bestanddel i Livets Olie Standard.

  Økologisk kæmpenatlysolie indeholder 9-10% GLA (gammalinoleic acid/ gammalinolensyre). GLA er god for kvinder i alle aldre.

  Kæmpenatlys, Oenothera biennis, er en nordamerikansk, to-årig plante. Planterne er meget høje, stammen er rank, tyk, blødhåret, rødlig og nærmest buskdannende.
  Bladene er dobbelte, ruhårede, lancetformede, omkring 8-15 cm lange og citronduftende. Pæleroden er aflang, fiberrig, gul på ydersiden og hvidlig indeni.

  Blomsten vokser på grenene langs hele stilken. De er ca. 6 cm i diameter, lysegule og har fire kronblade. Blomsterne åbner om aftenen og lukker i løbet af dagen. Desuden udsender de en stærk aroma med en lækker duft, som tiltrækker bestøvende insekter.

  Frugten er en aflang kapsel, der indeholder mange små, rødlige frø. Planten vokser i vejkanter, langs jernbanebanker og øde steder i tør, åben jord. Ofte enge, grusgrave og gamle, forladte arealer. Den er i blomst fra juni til september.

  Kæmpenatlys er spiselig og har en lang tradition for anvendelse som alternativ medicin. Du kan samle spiselige rødder og blade i foråret, der kan dybfryses. Eller du kan samle blomster, knopper og unge frøbælge. Du kan også samle hele planten i efteråret og tørre til senere brug.

  Kæmpenatlysolie er lavet ved at presse olien fra det lille frø. Du kan også kværne frø af kæmpenatlys og bruge dem, som du ville bruge hørfrø.

  Se også Omega 6, Essential Fatty Acids in Clinical Medicine af D. F. Horrobin, fra 1990, som kan lånes på biblioteket.

  Dosering: 1-3 kapsler dagligt.

  Yderligere information

  Vægt 0.162 kg

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Oil of Life® Kæmpenatlys 1000mg – kapsler”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Søg produkt