• Juice of Life® Aronia 750ml

  Juice of Life® Aronia 750ml

  Økologisk aronia findes i to varianter:

  Sur – aroniasaft i ren form (hvid etiket)

  Sød – aroniasaft tilsat økologisk rørsukker (lyslilla etiket)

  Oprindelsen af Aronia (Aronia melanocarpa), også kendt som sortrøn eller surbær, er Nordamerika, hvor den oprindeligt voksede i et bælte fra området fra The Great Lakes (bestående af ferskvandssøerne Superior, Michigan, Huron, Erie, og Ontario) og hele vejen til Florida. Aronia blev bragt til Europa i det 18. århundrede, men de første plantager blev først plantet i Polen i 1980’erne og i dag er Polen den største producent af aronia i verden.

  Forskning foretaget gennem de senste år viser at Aronia bærret er en sand skattekiste af sundhed, det indeholder anthocyaniner (som rødvin), catechin (som grøn te) og en mængde andre komponenter.

  En vigtig kendsgerning er også at 100 gram Aronia bær indeholder mere end 0,5 gram anthocyaniner og omkring 1,5 gram catechiner og polymere tanniner, hvilket er betydeligt flere end i solbær eller druer. Uheldigvis gør dette høje tanninindhold at bærene smager noget surt, så det vil være en større nydelse at indtage Aronia bær som forarbejdede produkter (juice, vin, marmelade, sirup og frugtte).

  Aronia saft bør fortyndes med vand 3 – 5 dele vand til 1 del saft, efter personlig smag.

  For mere information se siden http://aroniasaft.dk/

  Yderligere information

  Vægt 0.840 kg
  Smagsvariant

  ,

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Juice of Life® Aronia 750ml”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Søg produkt