Din Sundhed, Min sundhed..

Jeg har nu i snart 4 måneder testet forskellige olier fra Oli of Life. Jeg startede med Beauty oil, som er et smukt mix af forskellige økologiske olier der alle bidrager til skønhed indefra. Her kommer vol.1

This is glitter for your body…everyday!

Inde bag lukkede dører.

For lidt tid siden var jeg en tur i Ejstrupholm og besøge Oli og Lifes fabrik. Det var et rigtig berigende besøg, jeg blev fuldt rundt af Kurt, som er en af de friskeste firs årige mænd jeg har mødt. Hans viden om olier og økologi er helt tosset, han ved alt..og jeg mener ALT om olier, fabrikation af olier og hvordan man opnår de reneste fineste af slagsen. De har virkelig styr på deres game. Alt i processen bliver fulgt nøje af fag personer, de har ind og udslusning af medarbejdere lige som på en medicinsk fabrik, for at hygiejnen er helt i top. Selv deres emballage er udviklet specifikt til disse fine olier, som ikke kan lide dagslys, derfor er kassen de sælges i foret med en mørk farve der ikke absorbere lys, på den måde er de i konstant mørke, og deres holdbarhed øges. Smart ikke…

Jeg vil i indlægget her prøve at omtolke alle det lidt svære fagsprog der er koblet på mange produkter.
Beauty Oil:

 

Beauty olien består af:

Hørfrø olie: Fungerer som en anti-rynke agent, det gør den gennem en ingrediens der hedder alfa-linolensyre (Omega 3), denne hjælper hudcellerne med at regenerere, blive sundere og synligt reducere fine linier og dybe rynker i huden, hvem ønsker ikke det?

Kæmpenatlys olie: (Omega6) Indeholder GLA, dette er en forkortelse af Gamma Linolenic Acid, dette er en betegnelse for en fedtsyre, det er en fedtsyre vi skal hjælpe med at opretholde balancen af i kroppen. Denne type olie/fedtsyre feder ikke , jeg ved mange mennesker er olie og fedt forskrækket, men de hjælper vores krop indefra. de stimulere og forøger stofskiftet, og det har jeg helt bestemt kunne mærke på min krop. De forøger også iltnings hastigheden i blodet og øger energien væsenligt.

Hyben Olie: Fremmer vækst og reparation af hudvæv, og mindsker hudens ældning.

Argan olie: Har i århundreder været brugt i Marokko til at nære og beskytte hud, hår og negle. Den indeholder naturlige tocopheroler (Dette er et E-vitamin) og essentielle fedtsyrer.

Havtorn olie : Denne indeholder over 190 bioaktive stoffer som genopretter, opfrisker og beskytter ungdommelig skønhed….JA TAK!!
Den indeholder samtidig kraftfulde essentielle fedsyrer, herunder en lidt sjælden en Omega7.

Granatæble olie: Den her fætter har for nyligt vist sig at kunne noget ganske særligt, den bidrager til at fremme celle generering, ydermere medvirke til daglige hudreparationer og hjælpe med at reducere tegn på ældning, …jeg bliver aldrig en dag ældre at se på fra nu af, det garanterer jeg.

Moringa olie: Forbedrer udseende og udståling af huden, jeg elsker en smukt udståling af sund hud. Jeg skal ærligt indrømme at denne olie har jeg aldrig hørt om, så den måtte jeg google..hi hi
Det er en plante der både findes fra små urter til store flaske lignende træer. Det vokser oftest for foden af Himalaya i indien. Den er fyldt med sunde næringsstoffer som vitamin A, som hjælper med at opbygge kollagen i huden, C-vitamin som hjælper med at reducere fine linier og rynker, og vitamin E som har skønne sundhedsskabende fordele.

 

 

 

Kokos Olie : Er et absolut vidunder middel til blød som hud. Jeg har altid en økologisk kokos olie på badeværeslet som jeg smøre hele kroppen ind i efter badet. mine unger bruger den også til tørre albuer og ru fodbold knæ.

Min vurdering:

Jeg starter hver morgen med et shot af beauty oile blandet med ren aronia saft (usødet). Med tusind procents garanti kan jeg mærke olien og aroniaen på og i hele mit system. Min hud på hele kroppen er blevet pænere, meget mindre tør end den plejer at være…ergo mindre kokos olie udenpå. Men jeg kan også mærke det på min energi, mit hår, min mave, jeg bliver ikke længere oppustet efter måltiderne, min fordøjelse er glad i låget…jeg er vild med det. Det er helt sikkert at olier som morgen shot er kommet for at blive i mit liv. Hepla happy body!

 

 

 

 

 

 

 

 

Aronia (Surbær/Sortrøn)

Aroina bærret vokser på buske, de er ret hårdfører, de kan stå tæt ved trafikerede motorveje uden at blive forurenet. Da aronia bærret ikke optager arsenik, bly, cadmium, tin og zink. Aronia behøver ikke sprøjtemidler mod patogener, pest og sygdomme, derfor indeholder aronia ikke pesticider. Aronia vokser mange steder i Danmark.

Aronia er et af de bær i verden der er rigest på antioxidanter. En antioxidant er et stof, der forhindre eller svækker ødelæggende iltning i levende væv. Det bidrager til at opretholde sund hud og vedligeholder huden løbende. Det ofte i kosmetiske og farmaceutiske verden, og i helsekost-industrien.

 

Antioxidanter:
Antioxidanter og meget andet power food bliver målt i ORAC, det står for Oxygen Racical Absorbance Capacity. Generelt er det sådan, at jo højere ORAC-værdi en råvare har, jo flere og stærkere antioxidanter får de fra den. Men det har også noget at sige, hvor meget du naturligt spiser af den pågældende råvare. Er din powerfood en fornøjelse at spise i store mængder, får du også ekstra mange antioxidanter. De fleste eksperter er enige om at et høj ORAC-indtag er en stor fordel for din sundhed, og at du hellere end gerne må spise løs af både frugt og grønt. Det er dog ikke sådan, at du kun skal spise nogle bestemte råvarer, eftersom de fleste former for frugt og grønt jo er sunde. Det er meget bedre at spise mange forskellige slags end udelukkende at kaste sig over en bestemt råvare med en høj ORAC-værdig. Men det ved vi jo godt, alt med måde…og spis varieret.

 

Jeg vil fortsætte med et par af de andre olier, Jeg skal have testet Kvinde olien, Premium olien og sidst men ikke mindst Oil of Lifes Bentley, Sacha Inchi olie.

Oli of Life Beauty Oil er økologisk, uraffineret (Uraffineret olie. Her beskrevet om jomfru kokosolie, denne gennemgår ikke den samme proces som sin raffinerede fætter. Tropiske Traditioner forklarer, at producenterne behandler det jomfruelige produkt ved mekanisk presning kokos kød hurtigt efter plukning. På grund af denne forskel, behøver de ikke at bruge nogen kemikalier til at behandle olie og det bevarer flere af forbindelserne naturligt til stede. Raffineret olie som et produkt, der har gennemgået blegning og lugtfjernelse. Den er koldpresset ved lav temperatur, hvilket giver den højeste kvalitet, laveste totale oxidationværdi, og længste holdbarhed. De ligger nr 1 i både kvalitet og pris.

Her kan du finde alt hvad de har af skønne produkter hos Oil of Life.